Meistä

Olemme koulutukseltamme kasvatustieteiden maistereita (KM) pääaineenamme erityispedagogiikka. Olemme laaja-alaisia erityisopettajia ja erityispedagogiikan asiantuntijoita. Työskentelemme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla ja Oulun alueella. Tämän lisäksi toimimme laajasti myös verkossa, joten meidän on mahdollisuus tavoittaa vanhempia ja koululaisia ympäri Suomen.

Työskentelemme Oppivat Educationissa laajasti erilaisten oppimisen haasteiden parissa, joten meihin voi ottaa rohkeasti yhteyttä erilaisissa oppimisen tukemiseen liittyvissä asioissa. Uskomme, että oppimiseen ja kasvuun liittyvät haasteet on mahdollista ratkaista oikeanlaisella tuella ja yhteistyöllä. Etsitään siis yhdessä oikeat tukimuodot ja ratkaisut juuri Teidän kokemiin haasteisiin!

Annika Karjalainen (KM, erityispedagogiikka)

Annikalla on kattava osaaminen varhaiskasvatusikäisistä yläkouluikäisiin oppijoihin. Annikalla on monipuolinen työkokemustausta sekä erityiskouluista että yleisopetuksen kouluista. Opetus- ja kasvatustyön lisäksi Annika on toiminut ohjauksellisissa tehtävissä, joihin lukeutuvat myös vanhempien kanssa tehtävä yhteistyö. Annika toimii myös ADHD Strategia -vanhempainohjauksen nuorten ryhmän ohjaajana. 

Pia Koivisto (KM, erityispedagogiikka)

Pia on työskennellyt erityisopettajana sekä alakoululaisten että yläkoululaisten lasten ja nuorten parissa. Tämän ohella hän on ollut myös ohjaustehtävissä, joihin on kuulunut varhaiskasvatusikäisten lasten ja heidän vanhempiensa kanssa työskentely. Pia toimii myös ADHD Strategia -vanhempainohjauksen lasten ryhmän ohjaajana.

Shopping Cart