Kouluun menijän vanhemman ABC-opas

Kouluun menijän vanhemman ABC -opas & Lukemaan Oppiva -luentovideot

Kouluun menijän vanhemman ABC -opas & Lukemaan Oppiva -luentovideot

29,90 sis. alv 24%

Kouluun menijän vanhemman ABC -opas ja Lukemaan Oppiva -videoluennot on tehty Sinulle, tulevan ekaluokkalaisen tai eskarilaisen vanhemmalle, helpottamaan lapsesi kouluun siirtymistä. Oppaaseen on koottu yleistä tietoa koulun arjesta ja koulussa tarvittavista välineistä, vinkkejä kouluarjen rutiineihin, ryhmäytymiseen sekä vanhempien ja koulun väliseen yhteistyöhön. Oppaassa käsitellään myös lukemaan oppimista ja olemme koonneet erillisen videoluentosarjan lukemaan oppimisesta ja sen tukemiseen. Lisäksi oppaassa käsitellään kolmiportaisen oppimisen tuen vaiheita. Oppaaseen on laadittu ohjeistus, miten toimia, jos lastasi kiusataan koulussa tai jos huoli lapsen oppimisesta herää. Oppaan loppuun olemme koonneet koulusanaston, jotta sinun on helpompi ymmärtää, mistä opettaja puhuu käyttäessään ammattislangiaan. Opas on laajuudeltaan 38 sivua.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kouluun menijän vanhemman ABC -opas on täsmäopas koulun aloittamiseen. Opas sisältää yleistä infoa koulun arjesta, tietoa tärkeistä koulutarvikkeista, jotka pitää hankkia itse, vinkkejä kouluarjen rutiineihin ja strukturoimiseen, ryhmäytymiseen sekä vanhempien ja koulun väliseen yhteistyöhön. Oppaassa on myös ohjeistus, miten toimia, jos lasta kiusataan koulussa. Näiden teemojen lisäksi käsitellään lukemaan oppimista, oppimisen tuen vaiheita (kolmiportaista tukea) sekä sitä, miten toimia vaihe vaiheelta, jos huoli lapsen oppimisesta herää. Oppaan loppuun on koottu koulusanasto, jotta Sinä vanhempana ymmärrät paremmin, mistä opettajat koulussa puhuvat. Mukana myös erityispedagogiikan näkökulmasta rakennetut lukujärjestyspohjat ja käyttöohjeet niille!

Oppaan sisällysluettelo:

 1. Yleistä tietoa koulun arjesta
 2. Koulutarvikkeet ABC
 3. Checklist: koulutarvikkeet
 4. Kouluarjen rutiinit sujuviksi
 5. Ryhmäytyminen
 6. Vanhempien ja koulun välinen yhteistyö
 7. Mitä jos lastani kiusataan?
 8. Lukemaan oppiminen (+ linkki Lukemaan Oppiva-videoluentoihin)
 9. Jos huoli lapsen oppimisesta herää
 10. Oppimisen tuki
 11. Koulusanastoa
 12. Ota yhteyttä
 13. Lukujärjestysten käyttöohjeet ja pohjat

Oppaan lisäksi olemme koonneet neljäosaisen Lukemaan Oppiva-luentovideosarjan.  Osoite videokansioon löytyy oppaasta luvusta 8.

Lukemaan Oppiva-luentovideot:

Tietoa lukemaan oppimisen perusteista, lukutaidon kehittämisestä, vanhemman roolista lapsen lukemaan oppimisessa, lukemisen haasteista, lukemaan oppimisen prosessista sekä lukemisen tukemisen apuvälineistä

-Opit tukemaan lapsesi lukemaan oppimista KÄTS-menetelmän mukaisesti ja tiedät, milloin on syytä huolestua, jos lapsen lukemaan oppimisessa on haasteita

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kouluun menijän vanhemman ABC -opas & Lukemaan Oppiva -luentovideot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart